Cursuri de Prim Ajutor


Organizam cursuri de prim ajutor de baza
conform Legii 319 / 2006

Va propunem instruirea personalului dumneavoastra in acordarea „primului ajutor de baza”, conform art. 10  din legea 319/2006 SSM (Protectia Muncii).

ASVSU instruieşte  în cadru organizat, personalul din cadrul societăţilor comerciale sau al institutiilor, in acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă, formarea persoanelor desemnate pentru acordarea Primului Ajutor .

Cursul are la baza prevederile din tematica si manevrele de “Prim Ajutor” a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la “Primul Ajutor de Baza” ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societatile Comerciale sau Institutii, pana la sosirea Ambulantei.

Cursurile de instruire  „Acordarea Primului Ajutor de Baza” au loc la sediul societatii dumneavoastra sau al nostru, folosindu-se materialele moderne de prezentare, respectiv: laptop, videoproiector, ecran, manechine, targa, mulaje rani, consumabile medicale etc.

Cursul se poate adapta si specializa in functie de pericolele majore sau posibile din cadrul institutiei dumneavoastra. La finalul cursului participantii  vor primi Certificatul de atestare a gradului de instruire in acordarea Primului Ajutor. Cursul are Certificare ISO 9001 si ISO 14001, fiind sustinut de cadre medicale cu experienta pe ambulanta si in activitatea didactica, atestate ca “formatori de formatori” – CNFPA.

Costul unui curs este negociabil pentru grupuri organizate 

Asociaţia Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (ASVSU)  este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică,

avand scopul : SALVAREA  DE  VIETI  OMENESTI 

Pentru elevi, studenti si sportivi legitimati – este gratuit cursul , el fiind desfasurat la sediile scolilor, cluburilor sau al facultatilor in mod organizat !

Pentru informatii suplimentare sau inscrieri:

Grososiu Dan Valentin
0722 21 20 48
e-mail: office@asvsu.ro

Formular de comanda sau informatii
Cursuri de prim ajutor – L319/2006