“Chiar vreau sa avem pace in lume” zicea Sandra Bullock in filmul Miss Congeniality, iar noi tindem sa o credem.

Politistii romani se impiedica in botosei
January 29, 2017
Exercitiou salvare “TOTUL PENTRU VIATA”
January 29, 2017

“Chiar vreau sa avem pace in lume” zicea Sandra Bullock in filmul Miss Congeniality, iar noi tindem sa o credem.

“Chiar vreau sa avem pace in lume” zicea Sandra Bullock in filmul Miss Congeniality, iar noi tindem sa o credem. Este un sentiment nobil, insa unii oameni nu se multumesc doar cu sentimente nobile, ci vor sa treaca intr-un fel la actiune. Acelor oameni se adreseaza evenimentul “Pace prin sport”, aflat sub inaltul patronaj al Organizatiei Natiunilor Unite si al Presedintelui Romaniei.
In cadrul acestui eveniment, intre 23 si 24 septembrie se vor organiza evenimente si activitati dedicate sportului la Centrul de pregatire al Complexului Sportiv Lia Manoliu.
Poate sa fie pacea promovata prin activitati sportive? Poate sa existe competivitate fara conflict? Organizatorii cred ca da si alaturi de organizatori se afla Radio 21, Gazeta Sporturilor, British Council, Asociatia Salvatorilor Voluntari, Asociatia Cascadorilor Romani si multi altii.
In cele doua zile ale evenimentului, Asociatia Cascadorilor Romani va organiza incepand cu ora 15, meciuri de korfball, un sport relativ nou la noi in tara, care este promovat de catre cascadori. “Korfball este singurul sport mixt din lume. Femeile joaca in aceeasi echipa cu barbatii. Nu se dribleaza, totul se bazeaza pe viteza de reactie in calcularea paselor si punctelor de aruncare” ne-a explicat Cristian Prisecariu, presedintele Asociatiei.
“Cu ocazia acestui eveniment speram sa punem bazele unei colaborari cu Asociatia Salvatorilor Voluntari, intrucat si noi avem oameni pregatiti sa faca fata situatiilor extreme (asistenti medicali, alpinisti,…)” a mai spus dl. Prisecariu.
Le uram success cascadorilor romani si tuturor atletilor participanti la evenimentul “Pace prin sport”. Puteti fi si voi printre ei, urmand indemnul Sandrei Bullock, deoarece intrarea este libera.

http://www.ciucon.ro/cinema/cascadorii_romani_vor_pace_prin_sport_133_231647.html

Data
Septembrie 2006

 

Call Now Button
×

 

Salut!

Dati click pe "Relatii Clienti" mai jos pentru a putea incepe conversatia cu un reprezentant ASVSU.

×